ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
0895 51 00 77

6 причини защо е толкова лесно да поръчаш матрак Sleepy онлайн

18.02.2017 10:36 pm

6 причини защо е толкова лесно да поръчаш матрак Sleepy онлайн

Големите покупки са голяма работа ! Кола, къща, апартамент, лодка, домашен любимец, дори и електро уреди. И дори не споменявай зловещата дума .... "на кредит".

Ами какво, ако ти кажем, че покупката на матрак е толкова лесна, че можеш да я направиш дори докато се излежаваш в леглото.

Ето няколко причини, защо покупката на матрак Sleepy е най-лесното нещо.

1. Можеш да купиш матрак, директно от твоя матрак. Само на няколко клика разтояние можеш да поръчаш Sleepy онлайн. След 1 час до 1 ден ще го получиш пред вратата си в опаковка с въпрос в главата ти "Как го направиха".

2. Ще преживееш да видиш как от руло се разгъва матрак за около 60 секунди - време по-кратко от повечето реклами. Да гедаш как матрака се раздува от рулото е доста приятно изживяване.

3. Нашите консултанти работят непрестанно, за да сме сигурни, че няма да спиш неспокойно и тази нощ. Ако имаш нужда може да се свържеш с нас по телефона, имейла или в чата.

4. С нашият 30-нощи тестов период, може да дадеш шанс на някои от матраците ни да спечели доверието ти в уюта на твоя дом. Традиционните магазини за матраци оспорват покупката на матрак преди да си го пробвал. Но "пробване" обикновенно значи, да легнеш за 5 минути под зоркото око на консултанта в големия мебелен магазин. Продавача ще те убеди, че това е перфектния матрак за теб, въпреки, че не знае почти нищо нито за теб, нито за матрака.

5. Не е нужно да търсиш на друго място и другите неща за перфектен сън. Ние предлагаме възгалвница, подматрачна рамка и протектор перфектни за теб и твоите нужди.

6. Ние проучихме нуждите на нашите клиенти и създадохме няколко перфектни матрака за всеки вкус и критерий.

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Съвети за отличен сън

Съвети за отличен сън

6 причини защо е толкова лесно да поръчаш матрак Sleepy онлайн

6 причини защо е толкова лесно да поръчаш матрак Sleepy онлайн

Големите покупки са голяма работа ! Кола, къща, апартамент, лодка, домашен любимец, дори и електро уреди. И дори не споменявай зловещата дума .... "на кредит". Ами какво, ако ти кажем, че пок Големите покупки са голяма работа ! Кола, къща, апартамент, лодка, домашен любимец, дори и електро уреди. И дори не споменявай зловещата дума .... "на кредит". Ами какво, ако ти кажем, че пок 2017-02-18T22:36:16+01:00 6 причини защо е толкова лесно да поръчаш матрак Sleepy онлайн

<p>Големите покупки са голяма работа ! Кола, къща, апартамент, лодка, домашен любимец, дори и електро уреди. И дори не споменявай зловещата дума .... "на кредит".</p> <p>Ами какво, ако ти кажем, че покупката на матрак е толкова лесна, че можеш да я направиш дори докато се излежаваш в леглото.</p> <p>Ето няколко причини, защо покупката на матрак Sleepy е най-лесното нещо.</p> <p>1. Можеш да купиш матрак, директно от твоя матрак. Само на няколко клика разтояние можеш да поръчаш Sleepy онлайн. След 1 час до 1 ден ще го получиш пред вратата си в опаковка с въпрос в главата ти "Как го направиха".</p> <p>2. Ще преживееш да видиш как от руло се разгъва матрак за около 60 секунди - време по-кратко от повечето реклами. Да гедаш как матрака се раздува от рулото е доста приятно изживяване.</p> <p>3. Нашите консултанти работят непрестанно, за да сме сигурни, че няма да спиш неспокойно и тази нощ. Ако имаш нужда може да се свържеш с нас по телефона, имейла или в чата.</p> <p>4. С нашият 30-нощи тестов период, може да дадеш шанс на някои от матраците ни да спечели доверието ти в уюта на твоя дом. Традиционните магазини за матраци оспорват покупката на матрак преди да си го пробвал. Но "пробване" обикновенно значи, да легнеш за 5 минути под зоркото око на консултанта в големия мебелен магазин. Продавача ще те убеди, че това е перфектния матрак за теб, въпреки, че не знае почти нищо нито за теб, нито за матрака.</p> <p>5. Не е нужно да търсиш на друго място и другите неща за перфектен сън. Ние предлагаме възгалвница, подматрачна рамка и протектор перфектни за теб и твоите нужди.</p> <p>6. Ние проучихме нуждите на нашите клиенти и създадохме няколко перфектни матрака за всеки вкус и критерий.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти