Кампания "Месеца на Black Friday" стартира. Не пропускай уникалният шанс да закупиш матрак с отстъпки до -75% . Побързай, защото количествата са ограничени !

+

ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
0895 51 00 77

ОПЪТВАНЕ ЗА ПОКУПКА И УПОТРЕБА НА МАТРАК

Съвети при избор

Полезна информация

Какво да търсим

Съвет за покупка на матрак

Имаш нужда от съвет при покупката на матрак ? Ние може да ти помогнем.

Повечето от нас си купуват матрак веднъж на няколко години, но малко са хората които осъзнават колко важно е да изберем правилният матрак. Вярно е, че качеството на матрака е по-важно от качеството на леглото ти, но матраците биват лесно игнорирани в полза на добре изглеждащото легло или спален комплект...

Цена на матрак

Цените на матраците може да варират от под 100 лв до над 1000 лв – от къде идва разликата ?

Цените на матраците варират предимно заради марката и качеството. Повечето производители на матраци умишлено правят матраци в няколко ценови класа, за да може да са привлекателни за повече хора.

Размер на матрак

Какви размери матраци се предлагат на пазара и как да изберем най-точния размер, без да сбъркаме ?

Вариантите за избор на размер матрак в общи линии са два ...

Какво трябва да има матрака ?

Кои са основните неща за които трябва да гледате при избора на матрак?

Има много неща за които трябва да се оглеждате при избора на матрак. Освен състава е важен и облика му за да сте сигурни, че получавате стойност за парите си.

Полиуретанова пяна или дунапрен ?

Каква е разликата между полиуретановата пяна и дунапрена, и кое е по-качественото ?

Осъзнаваме, че с това си твърдение, ще поставим в смут много от читателите, но дунапрена е другото име на полиуретановата пяна !

Какво е HR - високоеластична пяна ?

HR (High Reistanse) високоеластична пяна - е пяна с плътност 35 кг/м3.

Високата плътност на пяната я правят добър избор за хора търсещи по-меко усещане. Освен тези си качества, HR пяната се характеризира и с термочувствителните си свойства. Това означава, че копира топлината на тялото ви и реагира спрямо нея. Високоеластичната пяна е устойчива на високи натоварвания и по-трудно се деформира. Създава отлична ортопедична опора за сън.

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки