ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
0895 51 00 77

Стани партньор

По-добър сън за всички

От както е в онлайн пространството през 2015-та година, матраци Sleepy промениха начина по който българина мисли за съня. За толкова кратко време успяхме да покажем на потребителите, че не е задължително определена стока да е скъпа, за да е качествена. 
Доказахме, че българските продукти могат да застанат редом по издръжливост и комфорт до добре познатите чуждестранни марки.
Успяхме да затвърдим вярването, че 5 минути пробване на матрак в магазина или шоурума не са достатъчни. И най-реално е да се спи на матрака поне 7 нощи, преди да се вземе финално решение. 

Ако и вашият бизнес е привърженик на новите практики и иска да предложи максимално качествени продукти на своите клиенти, матраци Sleeepy са отворени за партньорство с вас !

Предимства на нашата партньорска програма

Ексклузивни цени  Винаги безплатна доставка Индивидуални поръчки Професионален и отдаден екип
Печели с нашите ексклузивни търговски отстъпки, без минимални количества. Получи бърза и лесна доставка на всички наши продукти до твоят склад или директно до адреса на клиента. В зависимост от количеството* Възможно е да изработим в размер на клиента почти всички наши продукти. Попитай за повече информация по телефона. Отдаден екип от професионалисти ще помогне с отговор на всеки въпрос, независимо колко малък или голям е той.

Често задавани въпроси :

1. Как да се свържа с вас и да стана ваш търговец ?
- Нашата партньорска програма е предназначена за юридически лица, който притежават мебелен магазин, магазин за матраци, интериорно студио или разполагат с онлайн магазин. За повече информация се свържете с нашият отдел за връзка с търговци - info@sleepy.bg или на телефон 0886491109

2. Мога ли да направя търговска онлайн ?
- Не. На този етап всяка поръчка от търговец трябва да се направи през имейл, като търговските условия важат само за одобрени партньори.

3. Кои продукти са включени в програмата за търговци ?
- Повечето продукти са достъпни за нашите търговци, но разбира се има изключения. Такива са модели от OUTlet колекция, мострени и разопаковани продукти.

4. Има ли минимални количества за да се участва в програмата за търговци ?
- Няма минимални количества за да бъдете наш търговец, но разбира се нивата на търговска отстъпка варират според продажбите. За повече информация се свържете с нашият екип.

5. За кои градове важи програмата за търговци ?
- Програмата за търговци важи за всички градове на територията на България.

6. Как да платя за моята поръчка ?
- Нашият бизнес акаунт мениджър ще ви издаде фактура, като плащането може да стане по банков път или в брой при получаването.

7. Каква е политиката за връщане и замяна на продукти ?
Давайки нашата търговска отстъпка на нашите партньори не може да предложим 100 дневен тест период. Замяна / поправка е възможна само за гаранционен сервиз в рамките на срока на гаранцията. 

8. Колко време е необходимо за да получа търговската си поръчка ?
- В зависимост от поръчания продукт и наличност, ще получите своята поръчка от 24 часа до 14 дни. При всеки случай, ще бъдете изрично уведомени.

Сравнение на продукти