ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
0895 51 00 77

Не можеш да спиш ? Опитай тези 12 неща, които ще те отегчат

18.02.2017 08:33 am

Не можеш да спиш ? Опитай тези 12 неща, които ще те отегчат

Не се задоволявай с гледане в една точка и спри да разлистваш facebook-а си за 10-ти път.

1. Гледай как изсъхва боя.

2. Чети речник, без да пропускаш и една дума.

3. Научи нов език. Тик-так, тик-так Италиански.

4. Попълни си данъчната декларация. Никога не е късно да се заровиш в счетоводните бумаги. Това някакси успива.

5. Слушай баба си и дядо си да разказват една и съща история за младините им. Само им се обади и им напомни, че бозата някога е струвала 4 стотинки.

6. Реши някоя математическа задача от университета. Без калкулатор.

7. Подреди файловете в компючтъра си. Само в 3 папки. И без почивки за социални мрежи.

8. Пусни си успокояващи звъци на гора, дъжд, море или бавна и нежна мелодия.

9. Направи компютърна презентация за каквото си пожелаеш. Как са изчезнали динозаврите, замърсяването на околната среда, веганите.... Колкото повече слайдове, толкова по-добре.

10. Пусни си телевизора и по-конкретно някое предаване за морските животни. Гледането на вода много успокоява, а рибите са толкова спокойни същества.

11. Прегледай си записките от изминалия ден. Отново и отново.

12. Изключи си рутера и гледай през прозореца, вместо да гледаш екрана.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Съвети за отличен сън

Съвети за отличен сън

Не можеш да спиш ? Опитай тези 12 неща, които ще те отегчат

Не можеш да спиш? Отегчи се с тези 12 неща

Не се задоволявай с гледане в една точка и спри да разлистваш facebook-а си за 10-ти път. Не се задоволявай с гледане в една точка и спри да разлистваш facebook-а си за 10-ти път. 2017-10-12T07:51:52+02:00 Не можеш да спиш ? Опитай тези 12 неща, които ще те отегчат

<h2>Не се задоволявай с гледане в една точка и спри да разлистваш facebook-а си за 10-ти път.</h2> <p>1. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=PqmBpXxWZYs" target="_blank" rel="noopener">Гледай как изсъхва боя.</a></p> <p>2. Чети речник, без да пропускаш и една дума.</p> <p>3. Научи нов език. Тик-так, тик-так Италиански.</p> <p>4. Попълни си данъчната декларация. Никога не е късно да се заровиш в счетоводните бумаги. Това някакси успива.</p> <p>5. Слушай баба си и дядо си да разказват една и съща история за младините им. Само им се обади и им напомни, че бозата някога е струвала 4 стотинки.</p> <p>6. Реши някоя математическа задача от университета. Без калкулатор.</p> <p>7. Подреди файловете в компючтъра си. Само в 3 папки. И без почивки за социални мрежи.</p> <p>8. Пусни си успокояващи звъци на гора, дъжд, море или бавна и нежна мелодия.</p> <p>9. Направи компютърна презентация за каквото си пожелаеш. Как са изчезнали динозаврите, замърсяването на околната среда, веганите.... Колкото повече слайдове, толкова по-добре.</p> <p>10. Пусни си телевизора и по-конкретно някое предаване за морските животни. Гледането на вода много успокоява, а рибите са толкова спокойни същества.</p> <p>11. Прегледай си записките от изминалия ден. Отново и отново.</p> <p>12. Изключи си рутера и гледай през прозореца, вместо да гледаш екрана.</p>

Сравнение на продукти