ЗА НАС | SLEEPY.BG

Нашата мисия - КАЧЕСТВЕН СЪН НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Основната идея зад създаването на матраци Sleepy е подобряване качеството на съня на максимално повече хора. 
Дългогодишния ни опит в сферата на добрия сън, ни подтикна да инвестираме в проучването и създаването на уникални продукти за по-добър живот.

Матраците с марката Sleepy са произведени в България и подложени на физически тестове, гарантиращи техните качества и комфорт. Екипа ни от специалисти дава максимума в създаването на всеки един продукт и се стреми да отговори на очакванията на всеки наш клиент.

В асортимента си от продукти представихме еднолицеви и двулицеви матраци, топ матраци, подматрачни рамки, възглавници и протектори за матраци. 

Материалите които влагаме в матраците са полиуретанова пяна с висока плътност, мемори пяна, високоеластична HR пяна, "pocket" пружини и охлаждащ гел. Луксозните дамаски с втъкани сребърни и златни нишки, обработени с алое вера, бамбук, сребро, създават усещането, че сте на едно по-добро и луксозно място. 

Ортопедичните ни матраци са еталон за качествен и релаксиращ сън. Продуктите на Sleepy не просто обещават добър сън, но и реално притежават технологията, за да го осигурят.

На всички наши клиенти предлагаме 30 или 100 дневен тест период, през които имате възможност в уюта на своя дом да изпробвате всеки един от нашите матраци и топ матраци и да прецените дали отговарят на вашите изисквания и предпочитания.

Доставката на поръчки под 100 лв е 5.99 лв, а над 100 лв - безплатна.

За всички въпроси може да се обръщате към нашите консултанти на телефон 0895 51 00 77