Често задавани въпроси

Доставка

Доставката на всички поръчки на стойност под 100 лв. е 5,99 лв., а за всички над тази стойност е безплатна.

Как доставяте продуктите?

Всички продукти се доставят с куриерска фирма Еконт. Имате възможност да избирате от доставка до адрес или до офис на Еконт.

Как мога да платя?

При нас може да заплатите по няколко начина :

  • С наложен платеж - в брой на куриера (няма допълнително оскъпяване).
  • По банков път
  • С кредитна/дебитна карта
  • На каса на Easy Play / Bpay
  • На кредит чрез TBI или БНП Париба
Кой е производителя на матраци Sleepy?

Матраци Sleepy са български производител на матраци и сами произвеждаме матраците си. Всички наши продукти са с европейско качество.

Какъв е срокът на доставка?

Поръчките се обработват в рамките на един работен ден. Налични продукти се изпращат веднага след потвърждаване на поръчка и се доставят според графика на обслужване на куриерската фирма. 
Неналични продукти се доставят в най-кратки срокове, като за повече информация може да се свържете с нашите консултанти на тел. 0895 51 00 77

Имате ли магазин/шоурум?

Матраци Sleepy се предлагат единствено с поръчка онлайн и не разполагаме с мостри и шоурум. Може да се запознаете с нашите условия за 30 и 100 дневен тест период.

Къде се намира складът ви?

Склада ни се намира в гр. Русе на бул. 3-и Март 74.

Как да поръчам?

Всички продукти от матраци Sleepy може да поръчате в онлайн магазина ни или на телефон 0895 51 00 77

Какво е работното ви време?

Работим всеки делничен ден (понеделник - петък) от 08:00 до 17:00 ч.

Имате ли тест период на матраците?

Предлагаме 30 и 100 дневен тест период на избрани наши матраци. В случай, че желаете да върнете/замените матрак трябва да си заплатите транспортните разходи и разликата в цената, ако има такава.

Как да избера размера на матрака?

Най-сигурния начин да разберете размера на матрака си е, като измерите сегашния си матрак. За нас са важни ширината и дължината, височината не е задължителна при избора на нов матрак.

Колко струват продуктите ни?

Към всеки продукт в онлайн магазина ни има цена. Необходимо е да изберете първо размера на необходимият ви продукт, защото по подразбиране сайта ни показва цената за най-малкия размер.

Как да върна/заменя продукт?

Ако желаете да върнете / замените продукт е необходимо да изпратите имейл на warranty@matraci.bg с информация за замяната/връщането и наш консултант ще се свърже с вас.

Качвате ли по етажите?

Поради факта, че доставяме с куриерска фирма, не гарантираме качването по етажите. Хубавата новина е, че куриерите на Еконт са супер вежливи и няма да откажат помощ. Почерпката е от вас :)

Доставяте ли в събота?

Стига населеното място да се обслужва в Събота, ще направим всички възможно да ви доставим продукта тогава. Обадете се, че сте го поръчали по-рано и сте споменали на нашите консултанти, че желаете съботна доставка.