КАКВО ТРЯБВА ДА ИМА МАТРАКА ?

КАКВО ТРЯБВА ДА ИМА МАТРАКА ?

Кои са основните неща за които трябва да гледате при избора на матрак?

Има много неща за които трябва да се оглеждате при избора на матрак. Освен състава е важен и облика му за да сте сигурни, че получавате стойност за парите си.

Издръжливост

За да си заслужава инвестицията матрака трябва да може да издържи поне 8 години, но как да разберем дали един матрак е траен ? Закупуването на един от моделите матраци Sleepy е добър начин да си гарантирате качествен избор. Тези матраци най-често са снабдени с гаранция от 8 до 15 години, която покрива основните проблеми в експлоатацията на матрака.

Качество

Не купувайте най-евтиният матрак, просто защото е най-евтиният или най-скъпият, защото мислите, че ще ви гарантира качество. Купуването на матрак не се състой в това да дадете няколко стотин лева на търговец, очаквайки да ви даде качествен продукт. Трябва да проучите какво точно получавате за парите си и да отделите време за да разберете, дали това е най-подходящия матрак за вас.

Удобство

Няма нужда да купите луксозен матрак, които ще издържи дълги години, ако той не ви е удобен. Проучвания показват, че хората ценят повече комфорта от всичко останало, когато става дума за матрак и твръдостта е най-ценното качество на един матрак. Правилна твръдост означава, че тялото ви ще лежи в естествена позиция, отпуснато и релаксиращо. Означава, че независимо от това колко пъти се въртите на сън, ще усещате комфорт. Единствения начин да установите това е като поспите на матрака поне няколко нощи.

Матраци Sleepy са едни от най-продаваните матраци онлайн. Предлагат голямо разнообразие от модели и матраци с различни степени на твръдост. Нашите консултанти могат да ви препоръчат най-подходящия матрак за вас, след като им обясните от какво имате нужда.

Свържете се с нас на телефон 0895 51 00 77 или разгледайте нашите продукти ТУК