ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
0895 51 00 77

  • Начало
  • Какво трябва да има матрака ?

Какво трябва да има матрака ?

Кои са основните неща за които трябва да гледате при избора на матрак?

Има много неща за които трябва да се оглеждате при избора на матрак. Освен състава е важен и облика му за да сте сигурни, че получавате стойност за парите си.

Издръжливост

За да си заслужава инвестицията матрака трябва да може да издържи поне 8 години, но как да разберем дали един матрак е траен ? Закупуването на един от моделите матраци Sleepy е добър начин да си гарантирате качествен избор. Тези матраци най-често са снабдени с гаранция от 8 до 15 години, която покрива основните проблеми в експлоатацията на матрака.

Качество

Не купувайте най-евтиният матрак, просто защото е най-евтиният или най-скъпият, защото мислите, че ще ви гарантира качество. Купуването на матрак не се състой в това да дадете няколко стотин лева на търговец, очаквайки да ви даде качествен продукт. Трябва да проучите какво точно получавате за парите си и да отделите време за да разберете, дали това е най-подходящия матрак за вас.

Удобство

Няма нужда да купите луксозен матрак, които ще издържи дълги години, ако той не ви е удобен. Проучвания показват, че хората ценят повече комфорта от всичко останало, когато става дума за матрак и твръдостта е най-ценното качество на един матрак. Правилна твръдост означава, че тялото ви ще лежи в естествена позиция, отпуснато и релаксиращо. Означава, че независимо от това колко пъти се въртите на сън, ще усещате комфорт. Единствения начин да установите това е като поспите на матрака поне няколко нощи.

Матраци Sleepy са едни от най-продаваните матраци онлайн. Предлагат голямо разнообразие от модели и матраци с различни степени на твръдост. Нашите консултанти могат да ви препоръчат най-подходящия матрак за вас, след като им обясните от какво имате нужда.

Свържете се с нас на телефон 0895 51 00 77 или разглеедайте нашите продукти ТУК

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки